Black Hair

Bantu knotjes dragen als kapsel met deze handige truc

Bantu knotjes dragen? Het kan! Terwijl de meeste van ons het gebruiken als voorbereidend kapsel, kun je het ook gewoon als haarstijl dragen. Bantu knotjes maak je door verschillende delen van je haar te twisten en in een knotje te draaien. Het ziet er apart uit, maar het is wel super leuk! Vooral tijdens een avondje uit.

YouTube ster Naptural85 laat zien hoe ze met behulp van zwart garen de bantu knotjes mooier kunt maken en daarnaast er ook nog voor kan zorgen dat je ze langer kunt dragen.

Je bantu knotjes nog mooier maken

Helemaal hot dit seizoen is het toevoegen van haarsieraden aan je bantu knotjes. Zoals deze gouden cuffs. Leef je uit en varieer met deze haarstijl.

bantu knotjes dragen

Foto: instagram @finestcameroonians

Check deze site voor meer inspiratie.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies