Beauty

Back in Trend: Dark Lips

darklips

Helemaal terug van weggeweest zijn de Dark Lips. Een van de make-up trends voor het komend najaar.
Nu zijn de meeste make-up trends, zoals die worden gedragen door modellen op de catwalk en in magazines, vaak Avant Garde. Hierdoor is misschien ook deze trend iets gewaagd als dagelijkse look voor de modebewuste vrouw. Echter als avond look staan Dark Lips met name prachtig bij een donkere huidskleur. Gebruik bijvoorbeeld Black Opal True Tone Vitamin Rich Lipstick in Bon bon €9,95

darkskinartikel2

De Lipliner

Een gouden regel bij het aanbrengen van donkere tinten is dat de vorm van de lippen zo goed mogelijk wordt gedefinieerd. Dit kan het beste met behulp van een lipliner maar ook met de lipliner alleen. De lipliner voorkomt het uitlopen van lipstick en je kunt de vorm van je lippen zo nodig aanpassen. Alleen aangebracht zorgt het voor een nog langere draagbaarheid. Sleek Pencil in Soft Brown € 2,49 zorgt voor een zachtere Daytime Wear.

De Lip Plumper

Als de lipliner naast het omlijnen ook wordt gebruikt voor het invullen van de lippen, kan dat voor zichtbaar droge lijnen zorgen. Een truc die werkt om dit effect te voorkomen is dat je start met een laagje lip plumper die je iets afdept. Na het aanbrengen van de lipliner eindig je met (nog) een laagje lip plumper!
Om te proberen: Essence Volume Up! Lip Maximizer € 1,99

Als je van nature al volle lippen hebt, hoef je niet bang te zijn dat je lippen hierdoor extreem veel volume krijgen. Kies bij voorkeur voor een lip plumper die menthol bevat. De plumper zorgt voor een mooie glans en hydrateert, de menthol zorgt voor een tijdelijk lichte zwelling, waardoor de droge lijnen niet meer zichtbaar zijn. Met als eindresultaat juicy Dark Lips!