Fashion

Armani benoemt actrice Quvenzhané tot het gezicht van haar junior collectie

quvenzhane armani junior

 

Ze is de jongste actrice ooit die werd genomineerd voor een Oscar. En nu is ze ook nog eens het eerste celebrity kindje dat het gezicht wordt van het luxe fashion merk Armani. Quvenzhané Wallis bouwt op 10-jarige leeftijd al een cv op waar je gerust u tegen mag zeggen.

“Quvenzhané is, ondanks haar jonge leeftijd, zo getalenteerd. Haar vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en openheid naar anderen heeft me echt geraakt, want het zijn allemaal eigenschappen die ik bewoner. Dit was ook de reden waarom ik haar graag als het gezicht van Armani Junior wilde hebbem. Quvenzhané laat de kleding tot leven komen en dat doet op haar eigen manier”, aldus Giorgio Armani himself.

Quvenzhané werd bekend door haar rol in de film Beast of the Southern Wild (uit 2012). Onlangs was ze ook nog te zien in de film 12 Years a Slave en eind dit jaar speelt ze de hoofdrol in de verfilming van de musical Annie. Wauw! Topprestaties van zo’n jong meisje. Wij zijn benieuwd naar de Armani kleding waarin ze binnenkort zal rondlopen!

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

 

bron: Hollywood Reporter

 

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies