Black Hair

Angelique Houtveen genomineerd voor Marconi Award!

In radio studio

We hebben heel leuk nieuws! Radio Dj Angelique Houtveen is genomineerd voor een Marconi Award in de categorie Aanstormend Talent. De Marconi Award is een Nederlandse vakjuryprijs die wordt uitgereikt aan radioprogramma’s en -makers.

Angelique Houtveen ken je vast wel van haar nachtprogramma op Radio 6 Soul & Jazz en Funx. Over haar nominatie zegt Angelique:
” Deze nominatie betekent heel veel voor mij. Ik ben zo’n vier jaar geleden begonnen met internetradio in Amsterdam (Hot O Twenty en GetMixed) en dacht na een jaar: hier zou ik best mijn beroep van willen maken. Ik heb toen mijn baan opgezegd en bij verschillende radiostations en omroepen (BNN, Omroep Max) stage gelopen. Twee jaar geleden mocht ik beginnen met een eigen programma op Radio 6 Soul & Jazz. Dat ik nu genomineerd ben, is voor mij een bevestiging dat hard werken altijd loont. De Marconi Award is een belangrijke vakjuryprijs met o.a. Giel Beelen in de jury. Dat hij en andere inspirerende vakmensen mij als talent hebben genomineerd is een eer.”

Als dit al niet een goede start is voor een mooie carrière in de radio, heeft Angelique nog heel veel muzikalen dromen te verwezenlijken: “Ik zou graag een programma maken waar liefde voor muziek en nieuw talent centraal staan. Er loopt zoveel muzikaal talent in Nederland rond, ik help graag om hen te promoten. Vanaf 2014 zal ik waarschijnlijk ook meer op de radio te horen zijn, daarover ben ik nu in gesprek met een aantal partijen. Verder denk ik ook vaak na over artiestenmanagement maar dat is iets voor op de lange termijn. In ieder geval iets met muziek. ”

Angelique doet ook heel wat presentatie klussen. Zo ontmoette wij haar tijdens het event It’s All About Hair van Tori Oso. Daar vertelde ze ook over haar liefde voor haar natuurlijke krullen. Op haar website schrijft ze ook over haar eigen haar: www.thisisangelique.com

DSC_1542

Of ze de prijs in de wacht sleept, weten we aanstaande donderdag. Wij gaan alvast voor haar duimen. Succes!!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm