Fashion

Amsterdam Fashion Week | Highlights

amsterdam_fashion_weeks_highlights

Amsterdam Fashion Week zit er al weer op! Onze fashion blogger Larissa van From Hats To Heels ging alle leuke shows af en spotte de leukste trends. Daarom nog even de highlights!

Larissa: “Terwijl de eerste maand van het jaar nog maar net tot een einde komt, lijkt de toon voor de winter van 2014/2015 alweer te zijn gezet tijdens de shows maar zeer zeker ook tijdens de after party’s van Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam.

Een korte samenvatting van wat ons te wachten staat na de zomer:

Stoffen

Op de catwalk leek leer de hoofdrol te spelen. Maar er was ook aandacht voor andere zware stoffen, zoals tweed en wol, welke in contrast stonden met losser vallend satijn, chiffon en andere transparante stoffen.

Kleuren

Net als dit jaar, zien we ook volgend jaar nog veel zwart en wit, met daarnaast lichte kleuren zoals beige, poederroze en licht grijs. Daarnaast is metallic niet weg te denken, so get your shine on!

Silhouette

Het silhouette is extreem vrouwelijk (zandloper ofwel X-figuur), met hier en daar een hoekige schouder of een wijdvallende rok.

Dat belooft weer wat voor de volgende winter! Natuurlijk gaan we voor die tijd eerst genieten van de zon en een cocktail op het terras, en met onze zwierige bloemen jurkjes barbecuen in het park. Maar voor wie de smaak van Amsterdam Fashion Week  nog even wilt proeven, heb ik hier een video  “from a blogger’s point of view”.

Geschreven door Larissa Bruin. Meer fashion nieuws lees je op www.fromhatstoheels.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm