Beauty

3 redenen voor een behandeling bij All Skins Schoonheidsinstituut

All Skins Schoonheidsinstituut bestaat 4 jaar! Ik weet nog dat eigenaresse Elvira en Leonie vol enthousiasme de schoonheidssalon begonnen. Ik was uitgenodigd voor een rondleiding en behandeling. En wat was het heerlijk. All Skins is uitgegroeid tot een van de bekendste schoonheidssalons die ook aandacht heeft voor de getinte en donkere huid. Een relaxed dagje weg en het verwennen van je huid zijn niet de enige redenen om All Skins schoonheidsinstituut te bezoeken. Ik heb nog drie andere goede redenen waarom jij er binnnekort een behandeling moét boeken:

  1. All Skins schoonheidsinstituut gebruikt natuurlijke producten die vrij zijn van parabenen en niet op dieren worden getest

all-skins-schoonheidsinstituut2

Hoe fijn is het om te weten wát je precies op je lichaam smeert. Steeds vaker worden producten met ‘natural’ bestempeld, maar 100% natuuurlijk zijn ze dan toch niet altijd. Bij All Skins schoonheidsinstituut wordt gewerkt met het merk Femme Ebene, welke speciaal is ontwikkeld voor de donkere vrouw en man die op de natuurlijke wijze de huid wil verzorgen. Femme Ebene staat garant voor behoud van de huidskleur, werkt verzachtend, maakt de huid soepeler en gladder en beschermt tevens tegen weersinvloeden.

  1. Ze zijn de beste in permanente make-up

all-skins-schoonheidsinstituut3

Een paar jaar geleden vond ik permanente make-up verschrikkelijk. ‘Getekende’ wenkbrauwen en eyeliners leken eerder op mislukte tatoes. Maar wat is er een inhaalslag geweest op dit gebied. All Skins schoonheidsinstituut heeft dit goed opgepakt, want de resultaten van hun permanente make-up behandelingen zijn echt flawless. Voor het opvullen van je wenkbrauwen gebruiken zij de Hairstoke techniek. De haistroke techniek oogt heel natuurlijk. Met deze techniek maakt de Permanente make-up specialist kleine krasjes in je huid waar de pigment in achterblijft. Deze krasjes moeten dus de haartjes voorstellen. Ideaal als je jaren te enthousiast je wenkbrauwen hebt uitgeplukt en je nu hele dunnen wenkbrauwen hebt. Maar ook als je Alopecia Aerata hebt is de Hairstoke techniek een goede manier om mooie wenkbrauwen te creeren.

Naast je wenkbrauwen kun je bij All Skins Schoonheidsinstituut ook permanente eyeliner en lipliner aan laten brengen.

  1. Geniet dubbel met deze acties!

Het vierjarig bestaan laten de dames van All Skins schoonheidsinstituut natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Alle klanten kunnen genieten van leuke acties. Zo boek je 3x een Brazilian wax voor slechts €50 (i.p.v. €60), ben je voor €414 (i.p.v. €459) het hele jaar uitgerust met een maandelijkse massage en krijg je 4x zijdezachte voetjes met de medische pedicure voor €134 (i.p.v €148).

Bekijk hieronder alle acties:

Gezichtsbehandeling

3 x 90 min gezichtsbehandeling nu €218,-   Normaal €241,50

en

10 Biopeelingen met gratis producten t.w.v €200,- nu €648,- Normaal €720,-

Massage

12 massage van 45 min voor maar €414 Normaal €459,-

Pedicure

4x medische pedicure nu €134,- Normaal €148,-

 Brazilian

3x brazilian wax voor maar €50,- Normaal €60,-

Koop de aanbiedingen vòòr 31 maart 2017

Meer info over All Skins schoonheidsinstuut:

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube

www.allskins.nl
info@allskins.nl

020 – 7529572

–sponsored

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm