Ajumah Hot Hair Growth Oil
Haar

Ajumah Hot Hair Growth Oil stimuleert de haargroei!

Je haargroei stimuleren? Dan moét je de producten van Ajumah Beauty eens proberen! Ajumah Hot Hair Growth Oil versnelt de haargroei én zorgt voor dikker haar. Ja, we weten het. Dat willen we allemaal…

Gezonde haarverzorging

Gezond en lang haar start natuurlijk met een goede haarverzorgingsroutine, waarbij je aandacht hebt voor het reinigen, moisturizen en stylen van je haar. Hiervoor gebruik je haarproducten die passen bij jouw haartype en conditie. Ben je je eigen haartype nog aan het ontdekken? Dan kan het best wel even duren voordat je de juiste producten hebt gevonden. Heel veel vrouwen met kroes en krullend haar, hebben baat bij natuurlijke haarproducten waar weinig tot geen chemische ingrediënten in zijn verwerkt. Maar er zijn ook genoeg vrouwen die geen last ondervinden van bijvoorbeeld siliconen en parabenen of een geheel natuurlijke haarverzorging niet zo belangrijk vinden. Gelukkig is de zoektocht naar de juiste producten ook een leuke reis om ingrediënten te ontdekken en leren kennen.

Ajumah beauty

Ajumah Beauty Hot Hair Growth Oil

Ajumah Beauty is opgericht door black hairstylist Sharesth uit Amsterdam. Zij merkte op dat veel van haar klanten aan haarverlies leed door stress of verkeerde haarstyling. Sharesth: “Ik wilde mijn klanten graag helpen om hun haar weer gezond te maken en de haargroei te stimuleren. Met mijn passie voor biologische kruiden en oliën in het achterhoofd, ben ik onderzoek gaan doen naar de beste oliën om de haargroei te stimuleren. Zo ontstond de Hot Hair Growth Oil. Het was meteen een succes!”.

Naast de Ajumah Hot Hair Growth Oil, biedt Ajumah beauty nog meer geheel biologische oliën voor haar en huid. In het assortiment zit bijvoorbeeld Marula Olie, Argan Olie en Neem olie. Ajumah Beauty importeert de olien direct van de bron uit verschillende landen zoals Marokko, Egypte en Zuid-Afrika.

Ajumah Hot Hair Growth Oil

Laten we het over de Hot Hair Growth Oil hebben! Met 16 natuurlijke kruiden en oliën, zorgt deze olie voor een snellere haargroei en dikker haar. Door de hoofdhuid 3x per week in te masseren op de plekken waar je last hebt van haaruitval, worden de haarzakjes gestimuleerd en versterkt. Eigenschappen van deze olie zijn:

  • Rijk aan antioxidanten en Vitamine C & E
  • Schimmel- en ontstekingsremmende eigenschappen
  • Vermindert haaruitval
  • noot-achtige geur 

Alhoewel je de olie gewoon zo uit het flesje kunt gebruiken, is het soms ook heerlijk om er een hot oil treatment mee te doen. Even ontspannen en je haar en hoofdhuid laten stomen…

Meer info over deze fantastische olie, lees je op de website van Ajumah Beauty.

We kunnen je heel veel vertellen over de geweldige resultaten van de olie, maar nog beter is natuurlijk als we het je gewoon kunnen laten zien:

Ajumah Beauty before after
Ajumah Beauty before after
Ajumah Beauty before after

Overtuigd? Dan hebben we een verassing voor je!

WIN! Ajumah Hot Hair Growth Oil

Yes! We vieren nog steeds het 10 jarig bestaan van MYBLACKHAIR.NL. Daarom mogen we van Ajumah Beauty een potje van 50 ml Hot Hair Growth Oil weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Niet zoveel! Laat je naam en e-mailadres achter en we laten binnen een week horen of jij de gelukkige winnaar bent.

WIN!

* indicates required

Voorwaarden

  • Deze winactie eindigt zondag 2 juni 2019 om 23.59 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op maandag 3 juni 2019
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld
  • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox. (afmelden kan via de link in de mail).

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm