Black Hair

Aisha’s Personal Note: Eindelijk! Ik ga mijn haar een kleurtje geven

haircolours

 

Al weken – nee, wat zeg ik? – al maanden zit ik te twijfelen of ik het nou wel of niet zal gaan doen: mijn haar kleuren. En nu ben ik er eindelijk over uit. Ik ga het gewoon doen. Mijn natuurlijke krullen hebben inmiddels een heerlijke lengte bereikt en ik denk dat het nu tijd is voor een leuk kleurtje in mijn haar!

perfect twist out aisha

 

De afgelopen maanden zorgde ik ervoor dat ik iedere prachtige haarstijl die ik tegen kwam op Instagram, direct opsloeg op mijn telefoon.  Mijn haar is zwart. Maar dan ook echt zwart-zwart. Ik heb een mooie donkere huidskleur en het lijkt me wel leuk om voor een iets lichtere haar kleur te gaan. Het is namelijk echt jaren geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Van alle foto’s die ik heb opgeslagen, heb ik uiteindelijk een top 3 gemaakt. Welke het gaat worden? Daar ben ik nog niet over uit. Help je mij een handje?

haircolour charyjay

Toen ik deze foto van YouTuber Chary Jay (worth the follow!) zag, riep ik letterlijk ‘wauw’ tegen mijn telefoon. De haarstyliste heeft heel subtiel door middel van high lights het haar een licht bruine kleur gegeven. Ze heeft alleen de bovenkant van haar haar gekleurd. Onderaan is gewoon zwart gebleven. Ik vind het echt prachtig. Het is op zich geen drastische verandering, maar het geeft toch net dat beetje extra aan je haarstijl. Daarnaast kleur je niet je hele haar, maar slechts delen van je haar. Chary Jay heeft een hele interessante video opgenomen van hoe ze het haar heeft laten kleuren. Bekijk het hier:

 

haircolourhhj

Nummer twee is ook erg subtiel, maar als je het mij vraagt ook prachtig. Deze foto vond ik via het Instagram account van Healthy Hair Journey. Dit meisje heeft alleen haar haarpunten geblondeerd. Lijkt me ook wel leuk. Mocht ik het toch niks vinden of de kleur zat zijn, dan kan ik het gewoon afknippen! LOL.

 

haircolour1 ishateria

Nummer drie is de meest opvallende verandering! (Instagram: Ishateria)Ik weet ook echt niet zeker of ik dit wel moet doen, maar ook deze look heeft echt de ‘wow’-factor. Ze heeft een mooie combinatie van lichtbruin en blond in haar haar. Het blonde haar is alleen voorin te zien. Echt mooi en ik kan me voorstellen dat je er bepaalde haarstijlen, een hele andere draai aan kunt geven.

 

Voor welke look zal ik kiezen?

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies