Join Us

MyBlackHair.nl is hét online magazine voor vrouwen met (van oorsprong) kroeshaar. Deze vrouwen zijn trots op hun haar en zijn bewust van de mogelijkheden die het hebben van kroeshaar met zich meebrengt.

MyBlackHair.nl = Uniek

Als eerste online blackhair magazine in Nederland bieden wij vrouwen inzichtelijkheid en fun op het gebied van Black Hair:

  • Dagelijkse updates in de drie onderdelen van ons magazine (Black Hair, Beauty & fashion). Hierbij bieden wij vrouwen de mogelijkheid te reageren en met elkaar in gesprek te gaan
  • Een uitgebreide database met Black Hair kappers en Afro Cosmetica Shops in Nederland
  • Zowel mannen als vrouwen kunnen de My BlackHair Membership – Card (MM-Card) aanvragen, welke hen voordeel biedt in de vorm van kortingen bij Black Hair Kappers, Afro Cosmetica Shops en Black Hair webshops in Nederland.

Doelstelling MyBlackHair

Het creëren van een platform voor vrouwen met kroeshaar, waar zij worden geïnformeerd en geïnspireerd door ons en door elkaar. Daarnaast wil MyBlackHairnl de Nederlandse black hair branche inzichtelijk maken en een bezoek aan een black hair kapper, webshop of winkel leuker maken.

Doelgroep MyBlackHair.nl

Vrouwen met (van oorsprong) kroeshaar in de leeftijdsgroep van 15-40 jaar

De mogelijkheden

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

[tabs tab1=’Shops pagina’ tab2=’Advertorial’ tab3=’Banner’] [tab]

Een overzicht van alle (web)shops die aansluiten op de interesses van onze doelgroep, vindt u op de shops pagina. De shop pagina is ingedeeld in de volgende categorieën: Hair, Beauty, Fashion. Plaats hier een banner en u bent voor één jaar altijd zichtbaar op www.myblackhair.nl. U krijgt de mogelijkheid om uw (web)shop op een banner van 160×120 px te promoten.

[/tab] [tab]

Een advertorial is een tekstadvertentie die qua opmaak sterk lijkt op een redactioneel geschreven artikel. Voor een lezer is het niet direct duidelijk dat het om een betaald bericht gaat. Daarnaast is het taalgebruik neutraal in tegenstelling tot advertenties waar vaak wervende taal wordt gebruikt. Een voorbeeld van een advertorial vind je hier.

[/tab] [tab]

De banner wordt zichtbaar op elke pagina van de website geplaatst. U kunt zelf een banner aanleveren of u kunt ervoor kiezen om het door ons te laten maken. Er zijn vier soorten Banners waaruit u kunt kiezen: Leaderbord (468 x 60 px), Button (125 x 125 px), Medium Rectangle (300 x 250 px) en Half page ad (300 x 600 px).

[/tab] [/tabs]

Overige

  • De wekelijkse MyBlackHair Nieuwsbrief
  • Winacties
  • Plaatsing events

Mail voor meer informatie naar megisa.esseboom@myblackhair.nl

—————————————————————————————————————————-

Nog meer adverteer mogelijkheden op deze site? Neem contact op met Femmefab.nl!

New-LOGO-Femmefab

Contact FemmeFab/ EEN Media
FemmeFab
Hannie Dankbaarpassage 14
1053 RT Amsterdam

M: info@femmefab.nl 
T: (+31) 020-71 097 00
W: www.femmefab.nl