Beauty

Abel Vintage 13 | s’Werelds eerste 100% organic eau de parfum

abel_vintage_13

Een parfum maken dat 100% biologisch gecertificeerd is , is waarschijnlijk een wereldwijd unicum. Vintage 13 is een bijzondere geur. Als je een beetje durf hebt en eens totaal iets anders wilt, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Ingrediënten als kruidnagel en bergamot in de top, op een basis van sandelhout en vanilla geven het een unisex twist. Het snuifje kruidige vetiver en tijm geven het iets mannelijks, misschien wel dierlijks. Ik ben er verliefd op geworden. De groene en zoete zeepachtige geur op mijn huid smaakt naar meer.

Wat deze eigenaardige geur zo bijzonder maakt? Het feit dat het zich dusdanig met je lichaamsgeur vermengd dat het heel eigen wordt. Bij mijn partner ruikt Vintage 13 bijvoorbeeld heel anders. Kruidiger en een tikkeltje groener. Niet minder lekker overigens.

Uniek. Er zijn slechts tweeduizend flacons op de wereld gezet. Zoals Nieuw Zeelandse Frances Schoemack zegt: “ I was used to a world where seasonal nuance was celebrated, the last thing I wanted to do was to go against nature to achieve product consistency.” Verwekt in Auckland, opgericht in Amsterdam, gecreëerd in San Paolo, gefabriceerd in Mexico City en gemengd in New York.

Een eigenzinnige geur met een internationale allure. Tja, dit zou zomaar eens je nieuwe geurige vriend kunnen worden deze herfst.

door: Amanda van MakeUpOnYourMind

 

Makeuponyourmind.com is een online blad waarin ik graag mijn kennis, expertise en eerlijke mening deel van het beauty, fashion en lifestyle nieuws waar ik gelukkig van word. Hopelijk jij ook!