Beauty

8 x prachtige moeder-dochter foto’s

Gewoon omdat het moederdag is. En natuurlijk omdat de liefde tussen moeders en dochters zo prachtig is. 8 x prachtige moeder en dochter foto’s om je moederdag mee in te luiden:

mother daughter hair8

mother daughter hair7

mother daughter hair6

mother daughter hair5

mother daughter hair4

mother daughter hair3

mother daughter hair2

mother daughter hair1

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies