Beauty

5x nagellak hacks

Ik ben echt dol op nagellak. Een kleurtje op mijn nagels maakt mij vrolijk. Het is ook een leuke manier om je outfit helemaal compleet te maken. Mijn probleem: ik kan nooit wachten totdat het droog is. En dan kan ik weer opnieuw beginnen, als ik mijn nagels tegen het aanrecht stoot. Anyhow. Het kan sneller. Hierbij 5 nagellak hacks, waaronder dus het sneller laten drogen van je nagellak.

Nagellak sneller laten drogen

Je nagels sneller laten drogen is super simpel! Houd een bak ijswater bij de hand en dip je nagels erin als je ze hebt gelakt.

nagellak_hacks1

(foto:classishere.com)

Een andere methode is om je nagels na het lakken te bespuiten met haarspray.

nagellak_hack

(foto:wikihow)

2. Bubbels in je nagellak voorkomen

Schud jij je nagellak potje nog flink voordat je het gebruik? Niet meer doen! Zo krijg je van die lelijke bubbels als je je nagellak op smeert. Je kunt beter het potje tussen je handen wrijven.

nagellak_hack

(foto: cosmopolitan.com)

3. Hardnekkige nagellak verwijderen

Sommige nagellak kleuren(voornamelijk rood) zijn moeilijk te verwijderen met een watje en remover. Gebruik dan deze twee methodes:

Whitening tandpasta. Verwijder eerst de rode nagellak met remover. De restjes kun je verwijderen door whitening tandpasta over je nagels te borstelen.

nagellak hacks

(foto: lifehack.org)

Voor de tweede manier breng je voldoende remover aan op een watje. Bind het watje om je nagel met een stukje folie. Laat het een paar minuten intrekken en verwijder het dan.

nagellak_hacks6

(foto:girl.com)

4. Dikke en stroperige nagellak

Heb je prachtige nagellak gekocht, wordt ie na een tijdje dik en stroperig. Lastig aanbrengen dan! Plaats de nagellak dan 15 minuten voordat je het aanbrengt, in de koelkast. Succes gegarandeerd!

nagellak_hacks

(foto:tumblr)

5. Netter je nagels lakken

Vind je het lastig om je nagels te lakken zonder dat je daarbij de rest van je vingers meeneemt? Breng dan vaseline of een andere lotion aan rondom je nagels. Veeg het weg zodra je nagels droog zijn.

nagellak-hacks

(foto:madtownmacs)

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm