Black Hair

5 x weavepatronen

Weaves zijn echt veelzijdig. Je kunt bijna elk kapsel creëren, mits je de juiste vlechtpatroon gebruikt. Als oorspronkelijke weave drager, leerde ik het vak van de pro’s. Op het moment dat ik een Aaliyah+bang-achtige look wilde, zocht ik mijn favoriete vlogsters op. Dit waren zeker Tiara Monet, Fabulasityisme en Thomasadrianna! Zij leerden mij dat een bruikbare installatie de key is tot een goede fundering. Dat wilt zeggen dat de manier hoe je het haar vlecht, je look bepaalt. En niet alleen dat, het showen van je tracks (weavebanen) is zeker een no-go!

Ik heb voor jullie mijn must have weavepatronen bij elkaar verzameld, zodat ook jij de juiste technieken bezit om er fabolous uit te zien.

1. MIDDENSCHEIDING MET CLOSURE

Een natuurlijke middenscheiding met closure. Deze look creëer je -door langs de haarlijn- 2 tot 3 cm haar eruit te laten; aldus een ‘leave-out’. Dit is essentieel zodat wanneer je op de fiets zit of het een keer erg hard waait, je haar de wavebanen en vlechtjes bedekt. Hoe je een closure kan installeren zie je hier.

patronen

2. SCHEIDING ZONDER CLOSURE

Durf je geen closure aan? Probeer dan de ‘u-part sew in’. Je maakt allereerst een U-scheiding dat dient als ‘leave-out’. Vervolgens vlecht je het haar in en weave je het haar zoals je dat normaal zou doen. Klik hier voor een filmpje

3445f6d6e146d293bdeae652cd2d3b7c

3. DE BOB

De enige style die ik nog nooit geprobeerd heb, is de bob. Misschien is het iets voor in de toekomst. Ik vind het prachtig. Ook deze sew-in wordt gecombineerd met een zij-scheiding. En ook hiervan een filmpje. Klik hier.
PS: Afhankelijk van de lengte kan je het beste 12 inch nemen voor achterin en 14 tot 16 inch voor aan de bovenkant. Dit scheelt veel geld aangezien je het haar toch moet knippen om het gewenste resultaat te krijgen.

011c5045febc7316ac96d86affe33b9c

4. PAARDENSTAART

Heb je liever jouw haar in een staart? Ook dat kan. Het belangrijkste van alle sew-ins is eigenlijk dat je genoeg haar overlaat om je vlechten te bedekken en ook dus om je haar in een staart te kunnen doen. Voor een filmpje kan je hier klikken.

49082e9f30f45eccb1077c87dd2ae074

5. VIXEN

De vixen is de nieuwste en verreweg de mooiste en veelzijdigste weave patroon ever! Of je nou kroes, krullen of stijl haar hebt, alle haartypen kunnen. Het enige wat misschien een uitdaging zal zijn is weave haar vinden dat op jouw haar lijkt. Eenmaal gevonden kan je direct aan de slag. Heb je op geen enkel van de bovenstaande filmpjes gekeken dan MOET je deze wel zien. Anders ga je spijt hebben .. dus klik hier

vixen

Welke sew in patroon vind jij het mooist? En welke ga je proberen?