Black Hair

5 x box braids haarstijlen

braidsbox

Draag jij nog steeds de box braids als protective hairstyle? Dan kun je vast en zeker wel wat haarstijl-tips gebruiken. Van elegante updo’s tot schattige kapsels: met de box braids kun je heel veel kanten op. Deze Youtuber laat vijf prachtige kapsels zien die je zeker een keertje moet uitproberen!

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies