Black Hair

5 winteraccessoires voor je haar!

Het koude weer nadert en dat betekent dat je jezelf goed moet inpakken. Een accessoire dat je misschien mist maar zeker nodig heb is iets waar je je hoofd en oren mee warm kan houden. Er zijn veel stijlen waar je uit kan kiezen. Hoeden, oorkappen, russiche bontmutsen en hoofdbanden. Dit zijn allemaal mogelijkheden om je hoofd warm te houden voor de winter maanden:

 

Bunny ears

Marc Jacobs begon met de Bunny Ears trend. Tijdens een fashionshow stuurde hij de modellen de catwalk op met roze, turkooizen en zwarte bunny ears. Toen hij vervolgens een van zijn medewerksters met een stuk stof om haar hoofd gebonden zag, riep hij: “Bunny ears, that’s what we need to finish this look.”

 

Russische bontmuts

Superwarme muts van nepbont. De oorflappen zijn ook omhoog te dragen en vast te zetten met een bandje. Ik ben dol op de russiche bontmuts, het is zeer stijlvol en het straalt elegantie uit!


Oorwarmers

Iedereen kent ze wel, de oorwamers met twee soort bolletjes er aan. Naast dat ze er fashionable uit zien, zijn ze ook nog eens heerlijkwarm! Zeker met de kou is dit een musthave. De klassieke oorwamers bestaan al erg lang en zijn al eerder een

trend geweest.

 

De tulband muts

Een opvallende trend deze winter is de tulband. De trend is geschikt voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen. De tulbanden dienen als muts en passen goed bij een winterse look.

 

De hoeden            

Mutsen zijn warm, maar niet altijd stijlvol. Vrouwen die in stijl de winterkou tegemoet willen gaan, kiezen daarom voor een hoed. Zorg vooral dat het een hoed is die bij jouw past.

 

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.comof volg Elegancy101 op http://www.facebook.com/elegancy101

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien