Beauty

5 Beauty video’s die je moet hebben gezien

beautyvideos_c

Met make-up kun je zoveel moois creëren. Als je nog niet zo handig bent met verschillende technieken, dan check je natuurlijk gewoon YouTube. De contouring, highlights, perfect lips en de mooiste wenkbrauwen heb je dan zo onder de knie!

1. Highlight & Contour

Doormiddel van het aanbrengen van highlights en contouren kun je de illusie creëren van een perfect symmetrisch gezicht. Het is even oefenen, maar hier is een duidelijk filmpje over de basis:

2. Perfecte wenkbrauwen

Zelf je wenkbrauwen doen kan soms best lastig zijn, maar oefening baart kunst. Niets is namelijk zo vervelend als je wenkbrauwen laten doen en er vervolgens niet tevreden mee zijn. Deze uitleg voor perfecte wenkbrauwen is super simpel en heb je zo onder de knie:

3. Smokey eye

Alhoewel smokey eye bekend staat om de donkere tinten, zijn er vele variaties mogelijk. Deze smokey eye met de kleuren olijfgroen en bruin staan prachtig op de donkere huid en is perfect voor de herfst.

4. Rode lippen

Heb je even tijd?  De mooiste rode lippen heb je niet in 10 seconde. Nee, er zijn hele routines voor. Het kost wat meer tijd en moeite, maar dan heb je wel perfect gestifte lippen! Check:

5. “No make- up” make-up

Een natuurlijke look, creëer je met ‘no make-up’ make-up. Klinkt natuurlijk best tegenstrijdig, maar de truc is hier om zo subtiel mogelijk je make-up te gebruiken en voornamelijk gebruik te maken van neutrale kleuren.

Wat is jouw beauty routine?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm