Beauty

5 Beauty Musthaves van Macblogster

Altijd al op zoek geweest naar de perfecte mascara? Of een goede foundation die jouw huidskleur evenaart? Beauty bloggers testen van alles uit. Super handig en je kunt er veel van leren. Wij vroegen beauty blogger Angela Loy, van www.macblogster.nl, een top 5 te maken van haar beauty musthaves.

Macblogster-curls-300x400
[block_quote] Op macblogster.nl schrijf ik, Angela Loy, vaak over beauty producten. Ik probeer ze uit en schrijf er reviews over. Waarom? Omdat ik gek ben op make-up en cosmetica. I just love it. Desondanks ben ik geen hardcore make-up addict die laag over laag smeert. Ik ben meer van de ‘natural look’ waarbij één element in het oog springt. Vaak is dit mijn lippenstift. En wat dat betreft geldt: hoe feller, hoe beter. Om dit effect te creëren, gebruik ik de volgende 5 beauty musthaves: [/block_quote]

 1. BASIS: ETOS BB CREAM

Onlangs heb ik de foundations van Etos ontdekt. Ik ben niet alleen aangenaam verrast door de kwaliteit ervan, maar ook vanwege de kleur range waarin deze budget foundations verkrijgbaar zijn. Ladies met kleurtje kunnen nu ook budget foundations kopen. Dat is nog eens goed nieuws!

Etos-BB-Cream

Nieuw in het assortiment van Etos is de BB cream die met de huid blend. Grote kans dat de kleuren nr. 001 en 004 geschikt zijn. Zo niet, dan kun je gelukkig nog uitwijken naar de overige vloeibare foundations van Etos. Ik heb namelijk een paar kleuren gezien die volgens mij geschikt zijn voor dames met een donkerdere kleur. De foundations zijn niet volledig dekkend, maar zorgen voor een natural glow, waardoor onevenheden minder snel opvallen.
  2. Blush: ARTISTRY cheek colour soft rose

Ik zweer bij blush. Dit is echt een beauty musthave! Blush zorgt ervoor dat je er net iets sprankelender, frisser of gezonder uit ziet. Ik heb verschillende soort blush in allerlei kleuren, maar de ARTISTRY cheek colour soft rose behoort toch wel tot één van mijn favorieten. Het geeft mijn huid een frisse warme touch vanwege de subtiele bruin-roze gloed met een lichte gouden shimmer. Deze blush bevat vitamine E en jojobaolie, dit voorkomt dat je wangen trekkerig aanvoelen na het aanbrengen ervan.

ARTISTRY-Lavish-in-Cashmere-Cheek-Colour

3. MASCARA: RIMMEL LONDON SCANDALEYES LYCRA FLEX MASCARA

Laatst was ik bij een beauty evenement waarbij onder andere mascara werd gepresenteerd van een niet nader te noemen merk. De visagiste die de nieuwe make-up collectie demonstreerde, gaf mij een compliment over mijn make-up. Ze was vooral gecharmeerd van de mascara op mijn wimpers. Mooi zo, ik ben er namelijk erg blij mee. Het creëert volume en lengte. Geen subtiele mascara dus, daar ben ik sowieso niet van. Maar spinnenpoten en dikke klonten zijn zeker ook niet aan mij besteed. Stijlvol en opvallende wimpers. Dit is het effect waar ik voor ga en dus mijn mascara op selecteer.

scandaleyes_lycra_flex

4. LIPPENSTIFT: MAYBELLINE SUPERSTAY 24H COLOR

Ik zie er graag mooi uit, maar graag zonder teveel gedoe. Continu naar het toilet gaan om mijn lippen bij te stiften of ander soort make-up bij te werken, is niet aan mij besteed. Behalve dat ik er geen zin in heb, heb ik er ook geen tijd voor. Correctie, ik wil er geen tijd voor vrij maken. Wat kun je dus het beste doen in zulke gevallen: een long lasting lippenstift kopen. En dat is wat ik heb gedaan. Ik heb de Maybelline SuperStay 24h Color gekocht in de kleur Raspberry (195). Het droogt mijn lippen niet uit en doet zeker wat het belooft!

All-Day-Cherry_pack-shot

’s Ochtends aangebracht, betekent ’s avonds je lippen schoon boenen, aangezien de kleur nog erg goed zichtbaar blijft. Zelfs na het slapen, is de kleur nog steeds zichtbaar, als je het niet goed hebt verwijderd. Dit klinkt very scary, maar dat is het niet. Je kunt de lippenstift namelijk verwijderen met een make-up remover op basis van olie.

5. PHILOSOPHY PURITY MADE SIMPLE

Alles wat je op je gezicht smeert, moet je er ook weer vanaf halen. Dit is vaak de minst leuke taak, vooral als je ’s avonds moe bent. Gelukkig maakt Philosophy mijn leven een stuk simpeler door de ontwikkeling van deze crème-achtige reiniger die vuil en make-up verwijdert, zonder je huid  uit te drogen. Dit komt doordat er 12 essentiële oliën zijn toegevoegd. Weg foundation, weg mascara, weg long lasting lippenstift, en dat alles met twee dotjes Purity made simple.

philosophy-Purity16oz

 

Dit zijn mijn 5 beauty musthaves. Ik ben erg benieuwd naar die van jou. Zonder welke 5 beauty items kun jij niet leven?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm