Black Hair

4x Haarproducten met spf

Het lichaam goed insmeren met zonnebescherming in de zomer. Daar is iedereen wel van op de hoogte. Zelfs mannen en vrouwen met een donkere huid weten tegenwoordig wel beter. Maar wist je ook dat je haar beschadiging kan oplopen door de zon? Natuurlijk kun je het zoveel mogelijk beschermen met beschermende haarstijlen, zoals een knot, hoed of een pruik. Maar hoe lekker is het om je haar in de zomer los te laten? Geen gedoe. Heerlijk. Maar dan toch wel met de juiste bescherming. Weet je dat er haarproducten bestaan met beschermende ingrediënten tegen de zon? Het gaat om de volgende ingrediënten:

  • Ethylhexyl Methoxycinnamate (EHMC)
  • Butyl Methoxydibenzoylmethane // Methoxydibenzoyl Methane
  • Parsol SLX
  • Tocopherol (Vitamin E)*
  • Mauritia Flexuosa (Buriti) Oil*
  • Benzophenones
bron

Kera Care Leave-in Conditioner

haarproducten_spf_keracare_leave_in

Deze leave-in conditioner hydrateert het haar en zorgt voor zacht en glanzend haar. Het helpt beschermen tegen het gebruik van hitte, omdat het UV bescherming bevat.

Prijs €15,95 via www.keracare.nl

 

Bee Mine Bee-U-Ti-Ful Deep Conditioner

haarproducten_spf_bee-mine

Deze conditioner bevat Cupuacu boter dat zorgt voor zacht haar. Het verbetert de vochtbalans en elasticiteit van het haar en is aan te raden als je last hebt van heel droog haar of als je haar beschadigd is. Daarnaast beschermt het tegen UV-a en UV-b stralingen.

Prijs: €24,99 via www.naturalfreshhair.nl

 

 

Macadamia Healing Oil Treatment

haarproducten_spf_macadamia

Deze olie werkt voor elk haartype, maar is extra goed voor droog, beschadigd haar. De Healing Oil Treatment trekt direct in het haar en verzwaard het niet. Het bevat natuurlijke UV bescherming, waardoor je haar beschermt is tegen hitte en de zon.

Prijs: €13,99 via www.pakshop.nl

Kerastase Soleil Masque uv Defense Active

haarproducten_spf_kerastase

Dit masker is perfect voor als je je haar hebt gekleurd en je veel in de zon gaat lopen. Het beschermt je haar niet alleen tegen de zon, maar zorgt ook dat je kleur mooi blijft.

Prijs: €27,24 via www.haarshop.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm