Black Hair

4 redenen waarom jij naar de Sheado Natural Hair Academy moet!

sheado_natural_hair_academy

Het is je vast niet ontgaan: de eerste Natural Hair Academy is een feit. De oprichter, Dominique Snip, is geen onbekende in de ‘natural hair wereld’. Haar haarverzorgingsmerk Sheado is razend populair onder naturals in Nederland, België en Frankrijk. In haar Natural Hair Spa & Salon in Den Haag maakt ze al jaren vrouwen blij die bij de ‘gewone’ black hair kappers niet terecht konden met hun kroeshaar. En met steeds meer vraag naar workshops over kroeshaar verzorging en professionele hairstylisten die ook goed met kroeshaar overweg kunnen, was de Sheado Natural Hair Academy dus een logische volgende stap.

Voor het geval je nog twijfelde, geven we je 4 redenen waarom je naar de Sheado Natural Hair Academy moet:

1. Steeds meer vrouwen gaan natural

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het haar niet langer te ontkroezen. Zij willen terecht bij specialistische kappers die expertise hebben op het gebied van ’natural hair’ (kroeshaar en krullend haar in z’n natuurlijk staat). Men wil gewoon niet langer scheef geknipt worden of een chemische relaxer worden aangesmeerd. Het moet vanzelfsprekend zijn dat zij bij een black hair kapper terecht kunnen zonder een trauma op te lopen. Helaas is dat niet zo. Daarom de kroeshaar-academie.

2. Uitgebreide opleiding

De basis opleiding is super uitgebreid! Het bestaat uit 4 modules: 1. het herkennen van verschillende haartypes en het verzorgen van deze haartypes, 2. styling (o.a. verschillende vlecht technieken en stretch technieken), 3. knippen en 4. haar-en hoofdhuid. De opleiding duurt 6 maanden en je mag ook nog eens drie maanden stag lopen. Zo kun je al je kennis omzetten in de praktijk.

3. Grote kans op een baan

Als je eenmaal de basisopleiding hebt voltooid en stage hebt gelopen, kun je als natural hair stylist eventueel aan de slag bij de samenwerkingspartners van Sheado. Je kunt ook bij reguliere black hair salons, die specialistische krullen en kroeshaar kappers nodig hebben, aan de slag. Of – nog mooier- je begint voor jezelf! Als krullen en kroeshaar kapper heb je een steeds groter worden klantengroep. So why not?

4. Speciale openingsactie van Sheado Natural Hair Academy

De reacties op het nieuws van de opening van Sheado Natural Hair Academy zijn overweldigend. Per traject is er plek voor slechts 12 studenten. Wie zich voor 28 februari definitief aanmeldt, krijgt het materialen-pakket ter waarde van € 495,- gratis! Er zijn nog enkele plekken over.

En als je dan geen natural hair stylist wilt worden….

Ook dan ben je welkom bij Sheado Natural Hair Academy. Want je kunt ook workshops volgen als Natural Hair 101, Kind & Kroeshaar en Whip Your Butter. En heb je last van hoofdhuid- en haarproblemen? Dan kun je langskomen voor consultaties en treatments. Als laatste: als je een simpele knipbeurt wilt of toe bent aan een verzorgende behandeling ben je ook welkom.

Meer informatie:

Sheado Natural Hair Academy
Geuzenstraat 98
1056 KH Amsterdam
www.naturalhairacademy.nl
info@naturalhairacademy.nl

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm