Black Hair

3x lezers favorieten | Chanequa

Onze lezeressen inspireren ons. Elke dag weer. Daarom is deze rubriek aan jullie toegewijd. Als eerste is Chanequa! Zij vertelt over haar 3 favorieten.

NAAM: Chanequa Margaret
HAARTYPE: 3C
INSTAGRAM: Chanequa

FAVORIETE HAARSTIJL

chanequa_2

“Ik draag mijn haar het liefste los! Een grote bos krullen, dat is vaak waar mensen mij het eerste aan herkennen. Ik zie het als mijn trademark en ben hier dan ook erg trots op. Ook hou ik ervan om af en toe eens van kleur te veranderen. Zo wordt mijn haar nooit saai.”

FAVORIETE PRODUCT

chanequa_3

“Heel toevallig ben ik dankzij MyBlackHair.NL in aanraking gekomen met de producten van Aunt Jackie’s en ik wil nooit meer anders. Hun ‘Knot On My Watch’ was voor mij echt een lifesaver. Ik krijg mijn haren zoveel sneller uit de klit. A true #musthave.”

FAVORIETE TIP

chanequa_1

“Het heeft bij mij een tijdje geduurd voordat ik de routine vond die bij mijn haartype paste. Wat ik heb gemerkt is dat het dagelijks natmaken van mijn haar alleen maar tegen werkt. Daarom was ik het nu nog maar één keer per week. ’s Ochtends spuit ik dan wat water met de plantenspuit om mijn haar in model te krijgen, maar ik maak het niet meer drijfnat onder de douche. Ook breng ik wekelijks een zelf gemixte haarmasker aan. Deze bestaat uit oliën en cremes. Het geeft mijn haar de extra voeding die het zo hard nodig heeft. Vaak draag ik dit in vlechtjes en laat ik het minstens een dag intrekken.”

Volg Chanequa op Instagram

Wil je ook meedoen aan deze rubriek? Stuur dan 3 foto’s van je favoriete haarstijl, product en haartip. Geef er een duidelijke omschrijving bij. Mail naar redactie@myblackhair.nl o.v.v. lezers favorieten.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm