Black Hair

3x kapsels met kort krullend haar

kort_krullend_haar

Veel vrouwen willen lang haar. Maar weet je hoe mooi kort haar kan zijn? Met de juiste producten en styling tools, kun je prachtig kapsels creëren met kort krullend haar. Wij gingen op zoek naar wat inspiratie en selecteerde voor jou de leukste

Flat Twist op kort krullend haar

En we beginnen gelijk met een hele lastige. Tenminste, als je het nog nooit hebt gedaan is de flat twist best wel lastig. Het is een invlecht, maar dan me twee plukken haar in plaats van drie. Dit meisje laat het rustig zien, dus het is makkelijk te leren!

Een twist-out op kort krullend haar

Voor een perfecte twist-out moet je meestal een dagje wachten, maar dit meisje doet het in 2 uur. Ja, daar heb je hitte voor nodig. Geen probleem. Doe het gewoon niet te vaak.

Perm rods op kort krullend haar

Perm rods zijn simpele haarrollers. Die heb je vast nog wel in huis liggen. Zo niet, elke haarwinkel verkoopt ze. Let goed op hoe Youtuber Natural Hair Rebel de rollers erin zet. Alleen dan krijg je zo’n prachtige spiraalvormige krul.

bron: youtube

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm