Black Hair

3x hairstyles voor transitioners

Schermafbeelding 2014-09-02 om 23.37.02

Heb je eindelijk besloten ‘natural’ te gaan, blijkt het eigenlijk toch best moeilijk om een big chop te vermijden. Twee verschillende haarstructuren die zo sterk van elkaar verschillen, dat is een hele uitdaging! Je moet een beetje creatief gaan worden, want je ‘oude’ hairstylist zullen niet meer werken. YouTube is je ‘go to’ als het op hairstyles aankomt. Wij zochten de leukste haisrtyles voor je op!

1.Braided updo

Vlechten + je haar omhoog vastmaken, zijn in bijna elke transitioning hairstyles verwerkt. Vlechten zorgen ervoor dat het verschil tussen je krullen en het steile haar minder zichtbaar is. En door je haar vast te maken, verberg je de steile haarpunten. Probeer deze eens:

 2. Flat Twist Out

Je natuurlijke krullen laten matchen met je relaxed haar, doe je het makkelijkst door het haar te krullen. De Flat Twist Out is een haarstijl waar je wel even op moet oefenen, maar de resultaten mogen er wezen. Check hoe deze Youtuber het doet:

3. Satin Strip Braid out

Ken je dat: je hebt een braid out gedaan, maar toch zijn de krullen van je relaxed haar heel anders dan van je natural haar? Satijnen stroken kunnen hierbij helpen! Vlecht je haar met een satijnen strook en je ziet meteen het verschil. Bekijk dit filmpje:

 

Vertel ons jouw favoriete transitioning hairstyle!

bron: youtube

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm