aziatische-beauty-tools
Beauty

3x gekke Aziatische beauty tools

Oke, de titel is wel ‘3x gekke Aziatische beauty tool’, maar ze zijn alleen gek, omdat het echt hele aparte beauty tools zijn, die je hier in Nederland nauwelijks ziet. Ze zijn voornamelijk gebaseerd op het schoonheidsideaal dat in veel Aziatische landen heerst. Dit zijn de meest opvallende beauty producten en tools.

  1. Peel Off Lip & Eyebrow Tint

Weet je nog vroeger, toen je van die kauwgum at waar zo’n tattoo plaatje bij zat. Die moest je dan op je arm drukken met een klein beetje water en even later zat er een grote dinosaurus of prinsesje op. Geweldig vond ik dat. Eigenlijk werkt de peel off lip & Eyebrow Tint ongeveer hetzelfde, maar is het applicatieproces net wat anders. De Peel Off Lip breng je gewoon aan als lippenstift en de Eyebrow Tint breng je aan alsof je je wenkbrauwen met een potlood betekent. Dan wacht je een paar uren, en trek je de substantie er zo vanaf. Het resultaat is gekleurde lippen en wenkbrauwen (alsof je je wenkbrauwen hebt geverfd).

You tubers ItsMyRayeRaye en Irischel507 proberen de producten uit. Check:

2. Facewaver

In Japan is een klein gezicht het symbool voor schoonheid. En daar heb je geen facelift of andere cosmetische chirurgie voor nodig. Je gebruikt gewoon een Facewaver. Dat is een masker van spandax- achtige materiaal dat je over je gezicht trekt en heel strak zit. Het rekt en versterkt je gezicht en wangen. Rimpels en dunnen lijntjes verdwijnen. Je hoeft het masker slechts 5 minuten per dag te dragen en je gezicht zal er jonger en energieker uitzien. De truc is om gekke gezichten te trekken als je het masker draagt. Op die manier train je je gezicht.

 

Bekijk hier hoe dat gaat:

3. Nose Straightener

Vergeet het shapen van je neus met een highlighter. Je kunt gewoon een not straighter gebruiken. Eigenlijk werkt het hetzelfde als een knijper op je neus plaatsen. Alleen ziet het er wat mooier uit. Fijn is het niet, om dagelijks voor 5 minuten je neus dicht te knijpen. Maar he, je krijgt er een slankere, spitsere neus voor terug! Check:

 

Heb jij weleens van die gekke Aziatische beauty tools uitgeprobeerd?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm