natural hair
Haar

3x favoriete natural hair Instagrammers

Ik vind het super leuk om ‘nieuwe’ Instagram account te ontdekken. En dan met name dames die bezig zijn met natural hair. Omdat er echt zoveel te zien is en omdat er zoveel vrouwen zijn met natural hair die anderen inspireren, ben ik wel kieskeurig in wie ik wil volgen op Instagram. Het is leuk om mooie plaatjes te zien, maar nog leuker wordt het ook als je ook écht iets kan leren van de foto’s en video’s die zij plaatsen.

Eens in de zoveel tijd plaatsen we hier op MyBlackHair.NL een overzicht van Instagram pagina’s die het volgen waard zijn. Altijd vrouwen met verschillende haartype, zodat er iemand tussen zit die ook bij jou past! So, here we go!

My Natural Sistas

 

Er heerst iets magisch over zusjes die samen hun krachten bundelen. Aangezien Aïsha en ik ook samen dit platform delen, moest ik ook My Natural Sistas met jullie delen. De drie zusjes, India, Toni en Carmen besloten allemaal na elkaar een big chop te doen en hun natural hair journey te delen via social media en hun website www.mynaturalsistas.com. Naast veel hair tips geven zij ook fitness tips en is Toni gepassioneerd over een vegan lifestyle.

India

Toni

Carmen

Nothing more convenient than the ole’faithful puff ? #naturalhair ?@anastasiabeverlyhills “Ashton”

Een foto die is geplaatst door My Natural Sistas (@mynaturalsistas) op


Voor tutorials kun je het YouTube kanaal van de zusjes bekijken. Daar vind je ook leuke make-up filmpjes.

Curldaze

Een foto die door curldaze is geplaatst op

Als je op zoek bent naar inspiratie om je krullen op verschillende manieren mooier te krijgen, dan moet je Curldaze volgen. Haar favoriet zijn de wash & go’s en de twist out, maar ze doet ook moeiteloos een finger coil method of ze maakt krullen met rietjes. In elk geval genoeg inspiratie om ook met je eigen haar aan de slag te gaan!

Al haar tutorials kun je bekijken op haar YouTube kanaal.

Avielle Amor

 


Als je net de big chop hebt gedaan en je denkt dat je niks met je haar kunt? Dan moet je echt de pagina van Avielle Amor gaan volgen. Op verschillende manieren laat zij zien hoe je je TWA kunt rocken en hiervoor gebruikt zo ook vaak accessoires als mutsjes, hoeden en sjaaltjes.

 

Check ook het YouTube kanaal van Avielle. Daar geeft ze ook make-up tips en fashion looks.

Ik ben benieuwd wie jullie favoriete Instagrammers zijn om inspiratie uit te halen. Deel je ze in de comments?

foto’s: Instagram Mynaturalsistas, Curldaze & AvielleAmor

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm