Beauty

3x favoriete Beauty Apps

Ik telde even voor de grap het aantal apps op mijn telefoon. Dat zijn er 75. Ongelooflijk! Alhoewel ik lang niet alles dagelijks gebruik, zorg ik er wel voor dat ik alleen apps download waar ik ook werkelijk wat aan heb. Zo ook mijn favoriete beauty apps. Vandaag deel ik ze met je!

Favoriete Beauty Apps

1. Modiface Hair Color (GRATIS)

Eigenlijk houd ik niet zo van die make-over apps. Maar ik roep al een tijdje dat ik een leuk kleurtje in mijn haar zou willen. En dit is dé perfecte manier om erachter te komen welke haarkleur mij het beste staat. Met de Modiface Hair Color app kun je binnen enkele seconde jezelf een nieuwe haarkleur aanmeten.

Het werkt heel simpel: je upload een foto van jezelf, waar je haar duidelijk te zien is. Daarna gebruik je de ‘automatische haar detectie’ (of je omlijnt zelf je haar) en vervolgens kun je beginnen met het experimenten met de kleuren. Hoe leuk?! Best wel toch.

favoriete_beauty_apps2

 

Je kunt kiezen uit blonde, rode, bruine en exotische kleuren (blauw, groen, etc.). De eerste drie tinten kun je gratis bekijken, voor de andere moet je betalen (1,99 euro).

Ik denk dat deze kleur mij best leuk zou staan:

favoriete_beauty_apps1

Zeker de moeite waard als je een kleurtje in je haar overweegt!

2. Facetune (€3,99)

Facetune is volgens mij één van de meest gebruikte apps door populaire Instagrammers. Het is de perfecte app om je selfie nóg mooier te maken. Je kunt puistjes en pikkeltjes laten verdwijnen, je tanden witter maken, de vorm van je neus aanpassen en nog veel meer! Check hoe ik het gebruikte:

Bij deze foto heb ik mijn huid wat gladder gemaakt (lijntjes weggewerkt) en mijn wenkbrauwen en ogen wat meer naar voren laten komen.

favoriete_beauty_apps4

En bij de volgende foto heb ik ook nog mijn tanden witter gemaakt en onzuiverheden weggewerkt.

favoriete_beauty_apps3

Ik zou zeggen, leef je uit. Maar overdrijf niet. Houd een realistisch beeld van jezelf voor je volgers! (Volg ons ook Alvast op Instagram!) De Engelse Youtuber Patricia Bright legt in onderstaande video hoe je de app gebruikt.

Voor deze app betaal je €3,99. Zorg ervoor dat je voldoende tegoed hebt, als je deze app wilt kopen. Dat kan je ook online aanschaffen, bijvoorbeeld door iTunes tegoed van Primera te kopen.

3. Lifesum (GRATIS)

Oke, dit heeft niet veel met make-up te maken, maar is wel belangrijk voor een mooie huid en gezond leven. Met Lifesum kun je bijhouden wat je eet en hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Daarnaast kun je bijhouden hoeveel water je hebt gedronken en kun je met de betaalde versie o.a. ook recepten bekijken en krijg je uitgebreide voedingswaarden.

favoriete beauty apps

Je vult eerst je gewicht, leeftijd en doel in(afvallen of gezonder worden). Aan de hand van deze gegevens krijg je dus een gepersonaliseerd voedingsadvies. Het werkt super simpel: je scant de barcode van het product dat je eet (bijvoorbeeld muesli), geeft aan hoeveel gram je ervan eet en hij laat automatisch zien hoeveel calorieen je op hebt en of dit genoeg is of niet.

Ik ben echt blij met deze app, omdat ik echt ben gaan opletten hoeveel ik eet en wat ik eet. Ik blijk vaak veel te weinig te eten (onbewust) en ik kan ook nog veel gezonder gaan eten. Hopelijk helpen de recepten in de app hierbij.

Voor de recepten en alle andere extra opties betaal je €2,92 per maand.

Dit waren mijn favoriete beauty apps. Ik ben benieuwd of jij ook deze apps gebruikt of als je nog leuke apps kent die ik kan uitproberen. Laat het mij weten in de comments!

 

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm