3x: Celebs & Natural Hair

Kroeshaar onhandelbaar? Dacht ’t niet! Going Natural is helemaal hot. En wanneer je eenmaal door hebt hoe je jouw krullen het beste kunt behandelen, kom je erachter dat je zovéél meer kunt met je haar. De laatste jaren zijn het ook de bekende vrouwen die zich steeds vaker van hun ‘natuurlijke’ kant laten zien. Soms een bewuste keuze en soms een carrière keuze. Waarom ze ervoor kiezen, maakt eigenlijk niet uit. Deze vrouwelijke celebs inspireren met hun haar duizenden..correctie: miljoenen andere vrouwen. Wij selecteerden drie bekende vrouwen met prachtige krullen. Misschien ook een inspiratie voor jou?

Name//Solange Knowles
Famous//Bekend als het zusje van..Maar je herkent haar ook aan haar aparte en opvallende kledingstijl
Natural// in 2009 verraste Solange de menigte door geen weave meer te dragen. Ze kwam zelfs bij Oprah Winfrey langs voor een gezellige hairtalk
We love// De afwisseling: Solange ruilt haar korte natural afro af en toe in voor lange nepvlechten, een grotere afro pruik of twists.Name//Milouska Meulens
Famous//Nederlandse televisie presentatrice, p
resenteert sinds 2000 het jeugdjournaal
Natural// Rockt al jaren een natural hairstyle tijdens de presentatie van haar programma
We love// Van een afro tot twists. Mocht je twijfelen aan de mogelijkheden die je hebt met kroeshaar, check dan af en toe het jeugdjournaal samen met je kindje, neefje of nichtje en..GET INSPIRED.

 
Name//Chrisette Michele
Famous// R&B zangeres en Grammy winnares
Natural// Besloot na jaren van weave/relax om weer back to natural te gaan. Goede keus. Het staat haar goed!
We love// Blond, kort & kleine krulletjes. Wauw!4 REACTIES

  1. Dit is zo inspirend. Ik ben zelfs sinds januari natural en het bevalt me heel erg. Ik geniet van mijn krullen en leer mijn haar steeds beter kennen. Betere keus had ik niet kunnen maken na jaren van curly en straighten.

  2. Ik heb zelf ook een kort koppie en ik ben er erg trots op. 4 jaar geleden heb ik de bewuste keuze genomen, na jaren lang relaxen, vervogens Curley en weer relaxen. Mijn haar werd toen dunner en steeds dunner. nu ik mijn natural hair hebt, is mijn haar voller geworden.
    I love my natural hair.

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld