Beauty

3D Nagels || Hate it or love it

Het lakken van je nagels met een effen, onopvallende kleur is allang niet meer zo leuk. Tegenwoordig moet je creatief zijn met je nagels en er ware kunstwerken van maken. 3D nagels zie je nu overal opduiken. Je kunt het zo opvallend maken als je wilt. Een klein bloemetje op je pinken is heel bescheiden, maar toch net even wat anders. Je kunt ook heel opvallend allerlei 3D cartoon figuren op je nagels plakken. Net wat je maar leuk vind.

3D nagels kun je op twee manieren creeeren: je kunt 3d nagelstickers kopen die je met lijm op je nagels plakt of je kunt met 3d acryl zelf het design op je nagel lakken. Voor de tweede optie heb je natuurlijk wel wat ervaring nodig. Door het bekijken van YouTube filmpjes kom je al een heel eind!

Bekijk hier de meest mooi (en bizarre?) nagels in 3D.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze 3d nageltrend?

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm