Black Hair

3 x De meest populaire oliën van dit moment

Als er één product is dat niet mag ontbreken in je kast, dan is het een goede haarolie. Een haarolie gebruik je om je haar te sealen, nadat je een moisturizer hebt gebruikt. Sealen betekent dat je er met de olie voor zorgt dat je haar langer vochtig blijft. De olie werkt dus als een soort ‘seal’. Heel handig wanneer je kroes, krullend of relaxed haar hebt. Heb jij nog geen geschikte olie gevonden voor je haar? Dit zijn de meest populaire oliën van dit moment:

Populaire olie: Moringa Olie

populaire olien moringa

De Moringa producten worden steeds populairder. De moringaboom is werkelijk een soort van wonderboom. Bijna alles van die boom kun je gebruiken: de bladeren, de zaden, wortels, schors, bloemen en het fruit. De boom wordt ingezet vanwege haar medicinale werking. De moringaolie wordt geperst uit de zaden van de boom. Deze olie bevat vitamine A, B en E en zink. Hierdoor wordt de haargroei gestimuleerd en krijg je minder snel last van droog haar.

Moringa producten kun je vinden in verschillende natuur winkels. Meer over de voordelen van Moringa lees je in dit artikel.

 

Must have at home olie: castor olie

Castor olie is zo’n olie die je altijd op voorraad moet hebben. De olie staat bekend als dé olie die je haar dikker en voller kan maken. Castor olie is erg dik en daarom met name geschikt voor vrouwen met dik kroeshaar. Smeer er een aantal keren per week je hoofdhuid en je punten mee in! Hier lees je meer over castor olie.

 

De veelzijdige olie: amandel olie

Heerlijk zacht is ‘ie, die amandel olie. De olie bevat vitamine A, B, D  & E, vetzuren en mineralen die je haar gezond en sterk maken. De olie kun je gebruiken om jezelf een heerlijke hoofdhuid massage te geven. Zo voedt het je haar en de hoofdhuid. Amandel olie zorgt daarnaast voor extra glans en je kunt het zelfs gebruiken in je strijd tegen haarroos. En ben je klaar met je haar? Dan geloof je vast en zeker ook dat deze olie wonderen doet voor je huid.

In dit artikel lees je 5 voordelen van amandel olie.

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies