Black Hair

3 x box braids bruiloft kapsels

Draag je box braids of Senegalese twists? De haarstijl op zich is al echt prachtig en je kunt er zoveel leuke kapsels maken. Maar welk kapsel is nu geschikt voor een bruiloft? Check deze drie tips voor prachtige box braids bruiloft kapsels:

The Flower Pin!

Een tijdje geleden bedacht ik de Flower Pin. Een simpel, maar stijlvol kapsel dat helemaal geschikt is voor een bruiloft. Het haar wordt aan één kant gedragen, terwijl de ‘bloem’ ervoor zorgt dat je haar goed vast blijft zitten. Bekijk de tutorial.

 

Updo’s!

Natuurlijk mogen updo’s niet ontbreken in dit rijtje. Ze zijn wel erg ‘standaard’, maar juist heel elegant. Bij een updo hoef je niet alleen aan een knot te denken. Er is veel meer mogelijk! Youtuber Tupo Kay laat drie verschillende updo’s zien met haar Senegalese twists

Krullen!

Wist je dat je synthetisch haar gemakkelijk kunt krullen? Sinds de crochet braid hype, is het erg ‘in’ om te experimenteren met het krullen van dit type haar. Het wordt voornamelijk met Marley Hair gedaan. Zo kun je te werk gaan:

1. Gebruik papillotten. Draai ze in de vlechten. Je kunt per papillot meerdere vlechten nemen.

2 . Kook water en giet het water in een grote mok.

3. Dip iedere vlecht met papillot  in de mok voor 10 – 15 seconden.

4. Zodra je haar helemaal droog is, verwijder je de papillotten.

5. Voila! Je hebt prachtie krullen.

Voor een bruiloft is het leuk om bijvoorbeeld alleen de punten van de vlechten iets omhoog te krullen.

krullen havana twists

sengelaes twist curledBron foto’s: Pinterest.com

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies