Black Hair

3 manieren voor mooi ingevlochten haar

ingevlochten-haar

MTV noemt het box braids, volgens ons is het ingevlochten haar, cornrows of kwikwiba (voor de Surinamers onder ons). En wij dragen ze al jaren. Van jongs af aan hebben je mama en/of papa je haar gevlochten en ook nu je wat ouder bent, zijn ingevlochten haren prachtig. Dit zijn onze favorieten:

1. Ingevlochten haar: Goddes braids

Goddes braids zijn opvallende grote vlechten die bijvoorbeeld vanaf je voorhoofd naar achteren worden ingevlochten. Of het is juist één grote vlecht die langs de zijkant van je hoofd naar achteren is ingevlochten. Er zijn verschillende benamingen voor(ze worden ook Milk maid braids genoemd) en je kunt flat twist of gewone invlechten (met 3 strengen) gebruiken voor jouw Goddes braid.

Hierbij een mooi voorbeeld op relaxed haar:

En ook op natuurlijk haar zijn de goddes braids mooi. Zorg er wel voor dat je haar een beetje gestretcht is.

2. Pigtails

Kim Kardashian draagt ze vaak de laatste tijd: twee invlechten. Oftewel, de pig tails. En wij dragen ze natuurlijk al jaren. De pigtails zijn simpel, maar zo mooi! Als je haar niet zo lang is, kun je nep haar toevoegen. Maar ook met kort haar kan het prachtig zijn. Onze favoriete tutorial:

3. Braided crown

Bij de braided crown heb je alleen ingevlochten haar aan de voorkant. Het wordt een beetje rond gevlochten, zodat het op een kroontje lijkt. Combineer het met een braid out, zodat je een mooie definitie krijgt. Bekijk deze tutorial:

bron: Youtube foto’s: pinterest

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm