Black Hair

2 x Natural Hair updo’s die je dit weekend moét proberen!

natural hair updo

Ga je uit dit weekend? Dan kun je vast en zeker wel wat Hairspiration gebruiken voor een leuke haarstijl. Super mooi voor naturals en de relaxer-girls. Deze youtubers laten zien dat je door een beetje ‘te spelen’ met je haar, een prachtig kapsel kunt krijgen.

Het enige dat je wel moet doen voordat je begint als je krullend haar hebt, is je haar stretchen door het bijvoorbeeld te föhnen of een ‘oude’ twist out te gebruiken. Gebruik extra Kanekalon haar om het haar wat voller te doen lijken.

Bekijk de filmpjes.

 

Foto: Kyss My Hair.com

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies