Black Hair

11 x Natural Hair Styles in een notendop

6 x natural hair styles

Wauw! Dacht je dat je alleen een high puff en los haar kunt dragen met je 4b/4c haar, dan heb je het (natuurlijk) mooi mis! Soms heb ik zelf echt van die dagen dat ik denk ‘ik wil vandaag iets anders met mijn haar, maar wat’? Toen ik deze video zag, kreeg ik weer inspiratie. Jij vast en zeker ook!

Ben je benieuwd naar hoe je de kapsels maakt? Op de website van Buzzfeed kun je alle kapsels bekijken.

Om de haarstijlen te creeren heeft de haarstylist gebruik gemaakt van de producten van Deva Curl. Dit merk ken je misschien nog wel van de DevaCut (klik hier to refresh your mind). Het is een merk dat vooral in Amerika goed te verkrijgen is. Ken jij een (afro) salon die het merk verkoopt? Deel het in de comments!

 

bron: Buzzfeed Youtube

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies