Black Hair

10x yoga poses die je eens moet proberen

Oke, de titel is een beetje misleidend, want deze yoga poses kun je niet in één keer. Je moet er echt voor oefenen. Racheal van YogaRacheal is erg gedreven in haar poses. Dagelijks laat zij haar ruim 71k Instagram volgers haar lenigheid zien. Zonder moeite balanceert ze op haar handen met de voeten in de lucht en buigt ze voorover met haar hoofd tegen haar knieën. Eén van de vele voordelen van het beoefenen van yoga is dat het je lenigheid en beweeglijkheid verbetert. Dit zorgt weer voor een betere lichaamshouding en verminderde nek- en spierkrachten.

Andere voordelen van yoga zijn onder andere: stress vermindering, pijnverlichting, verbeterde ademhaling en bloedcirculatie.

Als je aan de slag wilt met yoga, is er vast wel een sportschool in de buurt. Ook op YouTube vind je heel veel beginners lessen.

Maar eerst even inspiratie opdoen:

yoga_poses1

yoga_poses7

yoga_poses2 yoga_poses3 yoga_poses4 yoga_poses5 yoga_poses6 yoga_poses8 yoga_poses9 yoga_poses10

foto’s: Instagram Yogaracheal

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm