haargroei
Black Hair

10x mooie haargroei foto’s

Voor alle dames die denken dat kroes en krullend haar niet groeit, in deze post ga ik jullie het tegendeel bewijzen.

Ja, kroeshaar kan heel erg krimpen, waardoor het lijkt of het niet lang is. Maar als je je haar goed weet te verzorgen en regelmatig beschermende haarstijlen draagt, zul  je merken dat je haar heel goed kan groeien. Je moet alleen wel genoeg geduld hebben.

Vind je dat je haar niet snel genoeg groeit? Dan kun je één van de volgende producten of methoden gebruiken om je haar te laten groeien:

Inversion Method

De inversie therapie voor het laten groeien van je haar werd  besproken in het boek De Baldness Cure van Andy Bryant. Door voor enkele minuten onderste boven te hangen zou je haargroei gestimuleerd moeten worden. Lees meer over de Inversion Method.

Jamaican Black Castor Olie

Met castor olie kun je de haardichtheid aanpakken. De haardichtheid geeft het aantal haarstrengen in een bepaald gebied op je hoofdhuid aan. Castorolie heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen de haarzakjes te reinigen. Hierdoor stimuleer je de haargroei. Dus toch maar eens proberen, die Jamaican Black Castor Olie.

Haargroei pillen

Er is een groot aanbod aan vitaminepillen die je haargroei kunnen stimuleren. De populairste zijn: Hairfinity en The Mane Choice. Lees meer over deze haargroei pillen.

Hoofdhuidmassages

Voor gezond haar dat goed blijft groeien, moet je terug naar de bron: je hoofdhuid! Het belangrijkste is dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Wist je dat veel vrouwen die heel erg lang haar hebben, regelmatig hoofdmassages nemen? Hoofdmassages stimuleren de doorbloeding en klieren, waardoor sebum wordt geproduceerd. Sebum is je huid-eigen olie die je hoofdhuid beschermt en het haar voedt. Hier lees je hoe je je hoofdhuid goed kan masseren.

Haargroei foto’s!

Oke, en dan nu terug naar de foto’s! Op Instagram en Pinterest kun je heel veel inspiratie op doen van amazing hair journeys. Hierbij een beetje hoop voor vrouwen die het lijken op te geven of gewoon geïnspireerd willen worden!

 

haargroei-fotos1

@nbr5

haargroei-fotos1

livelovenaturally.tumblr.com

haargroei-fotos1

@bonafidestyle

haargroei-fotos1

myhaircrush.tumblr.com

haargroei-fotos1

luvyourmane.tumblr.com

haargroei-fotos6

bglhonline.com

haargroei-fotos7

@lifewithcoco2

haargroei-fotos8

@naptural85

haargroei-fotos9

 

haargroei-fotos10

@mz_tammy

bron: pinterest/instagram

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm