Black Hair

1001 manieren om jouw hoofddoek op een stijlvolle manier te dragen

Hoofddoekjes zijn er niet alleen om een bad hair day mee te ‘redden’. Met de leukste, simpele of juist fleurige sjaaltjes kun je prachtige creaties maken. Zorg ervoor dat je je look helemaal afmaakt door de juiste accessoires toe te voegen en..je bent ready to go! Op Youtube vonden wij deze prachtige tutorials. Met verschillende sjaaltjes, laten deze meiden zien dat je zoveel kanten op kunt met een hoofddoek.


 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies