bobo_couture
Lifestyle

Musthaves bij BoBo Couture

Van African inspired kleding en accessoires kunnen we niet genoeg krijgen. Tegenwoordig is er genoeg te vinden om onze African prints cravings te vervullen. Het jonge merk BoBo Couture (opgericht in 2015) trok onze aandacht met de mooie designs, originele prints en goede afwerking, die worden ontworpen en geproduceerd door getalenteerde mensen uit diverse Afrikaanse landen; Togo, Mali, Kenia en Ghana. De oorsprong van de naam komt dan ook van de etnische groep BoBo in Mali en Burkina Faso, met een duizend jaar oude traditie van handwerk en textiel.

Op uitnodiging van de eigenaresse van BoBo Couture, Delphine, kwam ik naar de opening van haar Pop Up Boutique in Amsterdam. Een uitgebreide collectie, van slippers en oorbellen tot jassen en dashaki’s. Allemaal met prachtige printjes en vrouwelijke lijnen.

bobo couture

Kijk Delphine stralen in haar eigen collectie!

bobo couture

Oorbellen mogen natuurlijk niet ontbreken.

bobo couture

Dashaki’s in verschillende prints

bobo couture

Deze kettingen zijn echte eye catchers.

bobo couture

De runner up Miss East Africa in een prachtig design en head piece.

Van passie naar business

Delphine startte haar bedrijf samen met haar moeder Bernadette. Na haar universitaire studie wilde zij graag een eigen bedrijf, war Afrika een grote rol in zou spelen. Ze komt oorspronkelijk uit Mali, maar heeft in vele Afrikaanse landen gewoond en wist dat er heel veel getalenteerde designers rondliepen die geen toegang hadden tot de internationale markt. Met haar passie voor Afrikaanse prints en haar drive om voor zichzelf te beginnen besloot ze om BoBo Couture op te richten.

Naast de Pop-Up Boutique, kun je ook lekker shoppen in haar webshop. Daar vind je ook deze mooie designs:

bobo_couture bobo_couture bobo_couture

Kom de kleding passen!

Ben je net zo enthousiast over BoBo Couture als wij? Kom de kleding en accessoires dan zelf bekijken en passen tijdens Party Over Hair op 10 juli in Tolhuistuin. Delphine zal dan haar collectie laten zien en natuurlijk leuke aanbiedingen doen.

Heb jij nog geen tickets voor Party Over Hair? Bestel je ticket dan hier (let op: je ontvangt 5 uur korting met een Late Bird Ticket!)

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm