Black Hair

Meet The Blogger | Roodjerow

Wist je dat de Bloggers Page al 44 bloggers en 8 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: Roodjerow

roodjerow2

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Ik ben begonnen met bloggen in een tijd waar je weinig blogs zag in het Nederlands die specifiek gericht waren op de donkere vrouw. Ik volgde zelf al veel vloggers die alles in het Engels deden, maar miste het Nederlandstalige gedeelte gewoonweg. Eigenlijk ben ik on a whim begonnen. En in een ideale wereld kon ik – dacht ik in het begin – zorgen dat grote merken en winkels eindelijk eens aandacht zouden besteden aan ons donkere dames…”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
ThisGirlsBlackBook, Benayvaneese.nl, Shirleyswardrobe.com, MacBlogster.nl, MsGanaWrites.blogspot.nl en Beautylab.nl. Dit zijn een paar favorieten, ik volger namelijk heel veel.” 

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Mijn favoriete haarstijl is – valt vast op als je me op social media volgt – mijn haar groot, groter, grootst, en in een middenscheiding.”

roodjerow1

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ik heb wel spijt dat ik zo’n drie zomers geleden mijn haar door een kappers leerling heb laten doen. Ze was best ruw en gebruikte veel hitte. Vervolgens ging mijn toenmalige vaste kapper er nog met de stijltang overheen (volgens mij had ze toen ook iets chemisch gebruikt) en vervolgens viel mijn haar achterin uit bij de eerste keer wassen. En: mijn krullen waren gooone! Gelukkig is het nu met goede verzorging weer helemaal goed gekomen.”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Ik heb laatst bij Kruidvat naggellakjes en eyeliner van Catrice ingeslagen. Het was de 1 + 1 gratis actie. En ik heb sinds lange tijd weer een shampoo gekocht (van Hello Hydration van Herbal Essences). Hiervoor heb ik lange tijd alleen geco-washed en af en toe een clarifying shampoo gebruikt.”

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Ik denk dat ik dan zou kiezen voor geen make up. Ik draag ook echt niet elke dag make up. Een bad hair day daarentegen kan me echt boos maken, haha!”

roodjerow5

7. Welk haartype heb jij?
“Mijn haartype is denk ik niet in 1 type te vangen. Dus ik houd me niet aan het alom bekende haarsysteem. Mijn haar heeft, net als ik een eigen willetje. En krult op elke plek anders.” 

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Ik kan niet zonder mijn conditioners, leave-ins en boters & oliën. Gewoon echt niet. En ohja, mijn satijnen sjaal is me ook lief.”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Zonder rozenwater kan ik denk ik niet. Ik gebruik voor mijn haar, maar ook om de laatste resten make up van mij gezicht te verwijderen. Maar ook een special shout out naar mijn eyeliner! Ook al heb ik verder niets op mijn gezicht, eyeliner maakt mijn blik lekker open.”

10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Mijn kokerrokken!! Ik combineer ze met hoge hakken, sneakers, laarzen en flats. Stoer, sassy, casual, het kan allemaal.”

roodjerow3

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Duurste fashion aankoop moet vast een paar schoenen zijn geweest. Kan bijna niet anders. Qua beauty en haar heb ik tot nu het geluk gehad dat ik het heb gekregen van iemand of bedrijf of iets dergelijks.”

12. Wat staat er op je verlanglijstje ?
“Ik heb al een paar maanden de Nike sneakerwedges hoog op mijn lijstje staan, maar ik twijfel steeds over het model dat ik moet kiezen. Verder een gouden horloge van DKNY en Marc Jacobs. Ruby Woo staat er ook op. Waarom ik die nog steeds niet heb gekocht, geen idee! Ik kan nog wel even doorgaan, hoor, maar dat bewaren we wel voor een ander keertje.”

13. Wat doe je naast het bloggen?
“Naast het bloggen acteer en schrijf ik. En ik studeer en werk nog.”

roodjerow6

14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“‘Wat leuk Row, krijg je er al voor betaald?”

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Mijn haarstijl iconen zijn denk ik wel Mahogany Curls en Naptural85. Qua beauty kijk ik graag naar Varishta Shireen en Shirley B. Eniang. Qua fashion kijk ik ook veel naar Shirley, maar ook Solange vind ik een geweldige stijl hebben.

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Het leukste dat ik heb meegemaakt is het tegenkomen van nieuwe mensen. En vaak ook nog eens leuke mensen. Zo heb ik met vijf andere bloggers een nieuw Youtube kanaal kunnen starten (S I S A) en hier kunnen we filmpjes maken die speciaal gericht zijn op donkere vrouwen. Ook de nieuwe ervaringen die bij het bloggen komen kijken, kan niemand me meer afnemen. En ik geloof dat er meer moois is on the horizon!”

roodjerow4

Benieuwd naar de blogs van Roodjerow? Lees meer op www.roodjerow.nl
Meer bloggers vind je op The Bloggers Page

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm