design essentials
Black Hair

‘It’s All About Healthy Hair’ met Design Essentials

De meest prachtige haarstijlen zijn enkel te creëren met gezond en sterk haar. Bij MyBlackHair.NL zijn we naast mooie, aparte en vernieuwende haarstijlen ook echt altijd gefocust op het verkrijgen van gezond haar. En om eerlijk te zijn kan de reis naar gezond haar best vermoeiend zijn. Want welke producten moet je gebruiken? En in welke volgorde? En welke methodes? Iedereen heeft zijn eigen haar routine en het is dus heel erg persoonlijk.

Design Essentials Natural Coconut & Monoi Collection

Design essentials

Voor Design Essentials staat het belang van gezond haar ook op nummer één. Tijdens Party Over Hair lanceren zij daarom exclusief hun nieuwe natuurlijke lijn Coconut & Monoi Collection. Deze bestaat uit 12 hydraterende en verzorgende producten voor golvend, krullend en kroeshaar.

Deze producten uit de nieuwe lijn hebben onze nieuwsgierigheid gewekt!

Coconut Water Curl Refresher

 

Design essentials

Dit is een product dat elke natural in haar kast moet hebben. Het is een lichte refresher met zijde proteïne en vitamine E. Het is goed om een oude wash & go weer wat leven in te blazen en daarnaast ook goed te gebruiken na het wassen van je haar.

Deep Moisture Milk Cream

Design essentials

Voor mooie, gehydrateerd krullen gebruik je deze Milk Cream. Het bevat een mix van argan-, olijf- en zonnebloemolie. Het is perfect te gebruiken om pluizig haar tegen te gaan en voor twist outs en braid outs.

Intense Shine Oil Mist

Design essentials

 

Dit product is speciaal voor droog en zwak haar. Het hydrateert het haar direct en zorgt voor zacht en glanzend haar. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als finishing touch voor je twist out.

Wil jij ook gezond haar?

Wil jij echt de stap zetten naar gezond haar? Kom dan naar de workshop “It’s All About Healthy Hair” van Design Essentials tijdens Party Over Hair. Je krijgt heel veel tips, kunt je vragen stellen aan professionals en kunt de nieuwe Coconut & Monoi Collection op je eigen haar uitproberen!

Kaarten voor Party Over Hair zijn te bestellen via partyoverhair.eventbrite.comHopelijk zien we je daar!

Schrijf je nu in voor de workshop ‘It’s All About Healthy Hair’

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm