rock that style
Haar

Cantu presenteert: Rock that Style! tijdens Party Over Hair

Wij houden echt van Cantu. En vele naturals met ons! Het merk heeft zich bewezen als een van de weinigen die voor elke krultype prachtige resultaten kan creëren. Of je nu losse, type 3 krullen hebt of sterk krullen type 4 haar hebt, Cantu werkt gewoon heel erg goed. Daar komt bij dat ze super betaalbaar zijn. Iets waar wij product junkies natuurlijk ook veel waarde aan hechten. Het leuke is dat ze ook dit jaar weer aanwezig zijn bij ons event Party Over Hair op 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam!

Rock That Style! met Anastasia Chikezie

anastasia

 

Als je Cantu een beetje volgt, weet je dat zij -naast een goede verzorging- mooie haarstijlen promoten. Via hun blog laten zij vaak zien hoe je bepaalde haarstijlen kunt creëren met behulp van hun producten. Daarom presenteren zij tijdens Party Over Hair de workshop Rock That Style! waar je verschillende natural hair styles worden aangeleerd voor verschillende gelegenheden.

  • Going To Work

Deze vraag krijgen wij heel vaak: wat is een perfect natuurlijk kapsel tijdens werktijden? Natuurlijk is dit afhankelijk van het soort werk dat je doet, maar Cantu gaat je helpen bij het vinden van een perfect haarstijl voor het werk.

  • Going out – Cocktail Party

Als je een avondje uit gaat, is het belangrijk dat je kapsel zo goed mogelijk blijft zitten. Juist ook als je besluit een je helemaal uit te leven op de dansvloer. De haarstylist van Cantu geeft je hier goede tips voor én laat zien welk natural hair kapsel perfect is voor een leuke cocktail party.

  • Red Carpet

Een red carpet look vraagt om stijl en elegantie. Dat kan opgestoken haar zijn, maar ook een weelderige bos. Zo lang je de juiste technieken gebruik en je haar de juiste vormen geeft kan je een prachtige red carpet look creëren met natural hair.

Het leuke aan deze workshops is dat je alles van dichtbij kunt bekijken, vragen kan stellen en daarna thuis zelf aan de slag kan om de look te creëren!

Alle workshops worden gegeven door Brand Educator Award Winning Hairstylist Anastasia Chikezie. Zij opende als eerste een natural hair salon in Engeland in 1990 (!) en is een professional op het gebied van natural hair care en styling. Ze heeft al een hele rits awards in haar kast staan en deed ook mee aan verschillende documentaires en tv-interviews.

Maar er is meer …

cantu

Naast de Rock That Style! haarstijlen die Anastasia je laat zien, zal ze je ook tips en tricks geven over het mixen van Cantu producten. De producten van Cantu zijn zo gemaakt, dat ze perfect op elkaar afgestemd zijn en sommige producten kun je zelfs met elkaar mixen voor een nog beter resultaat.

De Rock That Style! workshop vindt plaats tijdens Party Over Hair op 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam. Tijdens deze 45 minuten durende show worden ook de meest voorkomende natural hair ‘problemen’ besproken. Welke Cantu producten kun je bijvoorbeeld gebruiken om droog en brekend haar te voorkomen? En natuurlijk kun je zoveel vragen stellen als je wil. Bij de stand van Cantu kun je vervolgens de producten die bij jouw haar passen met extra korting aanschaffen.

Bestel hier je tickets voor Party Over Hair en je krijgt €5 korting!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm